Menetrendek – tájékoztató

Sziasztok!

Idén külön asztalon lesz az előnevezettek, és a helyszínen nevezettek feldolgozása (és a csomagleadás is), majd segítenek a kihelyezett tájékoztató lapok, de mivel sötét lesz, körültekintően tájékozódjatok, köszönjük!

A jelenlegi (2023.04.18.) vonatmenetrend alapján a következőket javasoljuk:
21:21-kor Nyugatiból induló, 22:26-kor Esztergomba érkező vonat: Azok jöjjenek, akik mielőbb szeretnének elindulni, de 23:00 előtt senkinek sem tudjuk kiadni az időbélyegzőt, mert az ellenőrzőpontjaink nyitvatartásait nem tudjuk előrébb hozni, azonban a nevezések feldolgozását azonnal elkezdjük.
21:51-kor Nyugatiból induló, 22:56-kor Esztergomba érkező vonat: Azoknak jó elsősorban, akik nem a legelején szeretnének indulni, és a rajtoltatáskor várható nagyobb létszámot szeretnék elkerülni.
22:21-kor Nyugatiból induló, 23:26-kor Esztergomba érkező vonat: Futóknak ajánlott az éjfeles tömegrajt kényelmes eléréséhez.
23:15-kor Nyugatiból induló, 0:26-kor Esztergomba érkező vonat: A magányt jobban kedvelő, vagy a kutyusokkal induló túrázóknak ajánlott. A rajtban 1:15-ig adjuk ki a rajtbélyegzőt, ekkor indulnak el a seprűink is.

A 70-es távon 18 óra a szintidő, tehát a seprűk negyed nyolcra érnek be Budaörsön, a többi távon nincs szintidő, de induláskor ők is időbélyegzőt kapnak Esztergomban.

A Nelson pub a Sárga70 miatt hajnalig nyitva lesz, de a vasútállomás épülete bezár 23 órakor!