Sárga 70 instant

Kétféle instant teljesíthetőséget kínálunk. Az egyiknél kódokat kell keresnetek, a másik pedig egy modern, okostelefonos teljesíthetőség a jól ismert Geogos megoldással.

KÓDKERESŐ TÚRAMOZGALOM

Ez az instant Sárga70 leírása a 2020-ban elmaradó Sárga 70 valamiféle pótlására lett kitalálva. Ez inkább egy ideiglenes jelvényszerző mozgalom kritériumait teljesíti a jelenlegi járványügyi helyzetben.

Teljesítés menete: minden feltételes, és rendes ellenőrzőponton legalább két helyen elrejtettük ugyanazon karaktereket, többségében betűket. Ha minden pontról begyűjtöd a kódokat, akkor egy értelmes mondatot lehet belőle kirakni nem túl komplikált módon:). A kódok matricák, vagy zsírkrétával felfestettek, ügyeltünk a környezetbarát megoldásra.

A túrán akárhány részletben, akármikor, és bármelyik irányban lehet menni, de a kódok elhelyezkedése a teljesítménytúra menetirányából leszek körülírva! Javasoljuk, ceruzát vagy tollat vigyél magaddal!

Budaörsön a Törökugrató az utolsó kódos pont!

Amikor várhatóan befejeződik a kódok begyűjtése, akkor előtte legalább 3-4 nappal érdemes felhívnod az alábbi számon: +36203196358, vagy írni egy emailt: sarga70tura@gmail.com , hogy egyeztessük a díjazás átadás-átvételét.

A díjazás a Sárga 70 oklevele, és jelvénye apró módosítással ezer forintért, utólagos átutalással.

Ha esetleg nem látni a kódokat, vagy megrongálták, kérlek, jelezd nekünk!

Sikeres teljesítést, kellemes kikapcsolódást kívánok!

A kódlapokat ITT tudod letölteni!

Track itt van!

GEOGOS INSTANT TÚRA