Sárga 70 kódkereső túramozgalomSziasztok!

Ez az instant Sárga70 leírása a 2020-ban elmaradó Sárga 70 valamiféle pótlására! Ez inkább egy ideiglenes jelvényszerző mozgalom kritériumait teljesíti a jelenlegi járványügyi helyzetben.

Teljesítés menete: minden feltételes, és rendes ellenőrzőponton legalább két helyen elrejtettük ugyanazon karaktereket, többségében betűket. Ha minden pontról begyűjtöd a kódokat, akkor egy értelmes mondatot lehet belőle kirakni nem túl komplikált módonJ. A kódok matricák, vagy zsírkrétával felfestettek, ügyeltünk a környezetbarát megoldásra.

A túrát 2020.december 31.-ig kell teljesíteni, akárhány részletben, akármikor, és bármelyik irányban lehet menni, de a kódok elhelyezkedése a teljesítménytúra menetirányából leszek körülírva! Javasoljuk, ceruzát vagy tollat vigyél magaddal!

Amikor várhatóan befejeződik a kódok begyűjtése, akkor előtte legalább 1-2 nappal érdemes felhívnod az alábbi számon: +36203196358, vagy írni egy emailt: sarga70tura@gmail.com , hogy egyeztessük a díjazás átadás-átvételét.

A díjazás az idei új S70-es jelvény és oklevél, amit önköltség áron 500Ft-ért a célban odaadok a helyes megfejtésért cserébe.

Ha esetleg nem látni a kódokat, vagy megrongálták, kérlek, jelezd nekünk!

Sikeres teljesítést, kellemes kikapcsolódást kívánok!

A kódlapokat ITT tudod letölteni!

Track itt van!