Featured post

Újdonságok 1.0

Sziasztok! Elindult az előnevezés: kártyával, PayPallal, Revoluttal, és utalva is tudtok előnevezni kedvezményesen. Idén pár újdonság lesz: Az első: néhány új ellenőrzőpont is bekerült, de a régiek sem vesztek el: bármelyik lehet ellenőrzőpont, de biztosan nem lesz mindenhol ellenőrzés. Kódos és emberes is lesz több is. A nagyobb állomásokon persze… Read more »

Featured post

Újdonság 2.0

Sziasztok! Egy újdonság ismét a legutolsó Sárga70-hez képest: a célhelyszínen, Budaörsön lesz zuhanyzásra lehetőség. Csomagszállítás is megmarad, így kényelmesebbé válik a hetvenes (és a többi táv) teljesítése is:)

Featured post

Elindult az előnevezés!

Mai nappal lehet előre nevezni a távokra, valamint felkerültek a legfrissebb infók. A jövőben ide a blogba, valamint a FB-eseményhez, és FB-csoporthoz fognak felkerülni a fontos újdonságok, hírek.

Featured post

Hétvégén megnyitjuk az előnevezést/regisztrációt!

Sziasztok! Kicsit macerásabbak az engedélyeztetések, emiatt csak most hétvégén tudjuk megnyitni a nevezést. Várhatóan szombattól már fogtok tudni!:)

Újdonságok 2020-ban!

Sziasztok! Idén több újdonság is lesz: Cartographia-kupatagok lettünk, új jelvények lesznek, javul az ellátás minősége, javul az útvonalkijelölés minősége is, új célhelyszín is lesz, valamint a jelentkezés, nevezés is átalakul kissé. Új pecsételőlap, pecsétek, és tájékoztató füzet is lesz térképvázlatokkal! A családosoknak új, 15km-es táv áll rendelkezésükre idéntől, de a… Read more »

Új célhelyszín!

Végre lesz hosszútávúnak tűnő otthona a túrának. Ha minden jól megy, jövőhéten az is biztossá válik, hogy lesz zuhanyozásra is lehetőség!

Sárga instant GPS-alapon!

Sziasztok! Hamarosan a Sárga 70 és a Sárga 15 távokból lesz okostelefonnal teljesíthető instant túra! A kódos túramozgalom is megmarad. Hamarosan jelentkezünk!